Vegan Makyaj Ürünleri Nedir?

Son güncelleme: 2024-02-15 10:35:33

Cildimize kullandığımız ürünlerin içeriğine artık fazlasıyla önem vermekteyiz! Bunun en önemli nedenlerinden biri, doğaya ve diğer canlılara zarar vermemek. Bilinçlendikçe "Vegan makyaj ürünlerini" tercih eden kullanıcı kitlesi her geçen gün artmakta. Peki vegan makyaj ürünleri, veganizim tam olarak nedir ? Bunu ne kadar iyi biliyoruz? Kısaca sizleri bilinçlendirmek istiyoruz!

Vegan Makyaj Ürünleri Nedir?

Diğer canlılara zarar vermemek için, vegan ilkeleri üzerine tercihlerini belirleyen birçok makyaj kullanıcısı için, ürün içerikleri artık çok daha önemli bir tercih sebebi olmaktadır.

Vegan Ne Demek?

Vegan kozmetik ürünleri , hayvansal ya da hayvanlardan dolaylı olarak elde edilen (süt, yumurta, bal gibi) hiçbir içeriği formülünde bulundurmayan kozmetik ürünlerini ifade eder. 

Veganizim Nedir?

Veganizm, hayvansal ürünleri ve hayvanlardan elde edilen yan bileşenleri tüketmeyi reddeden bir yaşam biçimini tanımlamaktadır.

Veganlar, hayvansal ürünlerin tüketilmesiyle oluşturulan beslenme zincirini ve yaşam şekillerinin doğaya ve canlılara geri dönülemez boyutta zararlar verdiğini düşündüklerinden,yaşamlarını da bu düşünce doğrultusunda şekillendirerek zararı minimuma indirmeyi hedeflerler.

Yaşamın her noktasında,kullanılan hayvansal kaynaklı bileşenlerin sayısı oldukça fazla.

Yukarıda bahsettiğimiz bilgiler ışığında,

Dünyamız tek ,tüm canlıların yaşam hakkına saygı duyan bir marka olarak bu konuda yeterli duyarlılığa ulaşmak için çabaladığımızı belirtmek isteriz. 

Vegan formüllerle üretilen ürünlerimizle, dünyamıza,insanlara ve küçük dostlarımıza zarar vermeden sizlere ulaşıyor olmaktan dolayı çok mutluyuz!

KİRPİ KOZMETİK