Büyüleyici Yılbaşı Makyajı için ihtiyacın olanlar

Son güncelleme: 2022-03-16 21:24:27

Güzel sürprizlerle dolu bir 2021 diliyoruz! Yeni yıla nasıl girersen öyle geçer sözünün enerjisine inanarak 2021 yılına girerken enerjik ve capcanlı bir görünüme kavuşman için ihtiyacın olan cilt bakım ve makyaj ürünlerini listeledik.

Büyüleyici Yılbaşı Makyajı için ihtiyacın olanlar

Güzel sürprizlerle dolu bir 2021 diliyoruz! Yeni yıla nasıl girersen öyle geçer sözünün enerjisine inanarak 2021 yılına girerken enerjik ve capcanlı bir görünüme kavuşman için ihtiyacın olan cilt bakım ve makyaj ürünlerini listeledik.

2020 yılı hepimiz için beklenmedik sürprizlerle doluydu evet. Zaman zaman ayak uydurmakta zorlandığımız zaman zamansa sakin ama akışında birbirini seyreden günleri ardımızda bırakıyoruz. İçimizde ise yepyeni bir heyecan var! Takvimdeki bir rakamın değişmesi ile ne değişecek ki diyenler de vardır elbet ama biz yeniliklerin güzel enerjiler getireceğine inananlardanız. Sen de bizimle aynı fikirdeysen 2021’i karşılarken göz alıcı görünmenin çok daha iyi hissettireceğini düşünüyorsun demektir. Nasıl mı? Doğru cilt bakım ürünleri ile cildini hazırladıktan sonra birkaç sihirli dokunuş ile makyajını tamamlayarak. Şimdi ihtiyacın olacak ürünleri sıralamaya başlıyoruz. Hazır mısın?

  1. Her eve lazım temizleme jeli

Cildini kusurlarından arındırarak güzelleştirme yolundaki birinci adımı doğru temizleyiciyi kullanmak. Caudalie Vinopure Arındırıcı Temizleme Jeli doğal salisilik asit, üzüm çekirdeği polifenolleri ve organik esansiyel yağlar ile cildini kurutmadan temizlemeni sağlayacak ve arındıracak. 2021’e girerken çok daha canlı ve kusurlarından arınmış bir cilde sahip olmana yardımcı olacak. 

  1. Doyurucu nem maskesi

Özellikle kış aylarında cildini neme doyurmak ise kesinlikle ikinci adımın olmalı. Gerçek bir nem banyosu deneyimi sunan Caudalie Nemlendirici Maske cildi nemlendirmenin yanında esneklik ve yumuşaklık kazandırma özelliğine sahip. En kuru ciltlerde ürünü ince bir tabaka uyguladıktan sonra “uyku maskesi” olarak tüm gece ciltte bekletilebiliyor. En kurudan normal ciltlere uzanan nemlendirme yolculuğu ile nem dengesini sağlamakta bir uzman.

  1. Işıldama zamanı

Malum 2021’i karşılarken hepimiz evlerimizde olacağız. Sevdiklerimizle görüntülü konuşup yeni yıllarını tebrik ettiğimiz 2021’in ilk anlarında sanki yüzlerce insanın dans edip eğlendiği bir partideymiş gibi hissedebilmen için makyajınla göz kamaştırıcı görünmen şart! “Gözler kalbin aynasıdır.” Demişler öyle değil mi? O zaman çarpıcı bir göz makyajı ile 2021’i karşılamanda hiçbir sakınca yok!

Ev ortamının sıcaklığını yansıtmak için kahve tonlarında duman göz makyajı tercih edebilirsin. Bunun için ihtiyacın olan tek ürün bir ürün var. Kirpi Star kalem. Yumuşacık yapısı, kolay dağılan formülü ve ışıltılı kahve tonu ile dumanlı göz makyajlarını çok daha pratik hale getirmene yardımcı olacak. Hatta evden hızlıca çıkarken yaptığın makyajlarda olmazsa olmaz yardımcıların arasında yerini hemen alacağına emin olabilirsin.

Göz makyajlarının cilası, olmadığında eksiklik hissi uyandıran maskara tercihini de Kirpi Ultra Volume maskaradan yana kullanmanı ısrarla tavsiye ederiz. Kirpikleri tek tek ayırarak ekstra hacim sağlayan silikon fırçası ve ultra siyah rengi ile göz makyajına ekstra ışıltı kazandıracak!