Maskara alırken neye dikkat etmeli?

Son güncelleme: 2024-02-15 10:40:16

Gür, uzun ve kıvrık kirpiklere kavuşmanın hayal olmadığını, doğru ürünleri kullanırsan hayran olduğun kirpik görünümüne hızla kavuşacağını söylemek için geldik. Önce maskara alırken nelere dikkat etmen gerektiğinden başlayalım!

Maskara alırken neye dikkat etmeli?

Şimdi küçük bir kız çocuğu görüp kirpiklerine hayran olduğun bir anı hatırla. Aklından geçen acaba küçükken benim kirpiklerim de böyle miydi sorusunun cevabı yüksek ihtimal evet öyleydi. Maskaranı çıkarmadan uyuduğun geceler, içeriğine dikkat etmeden aldığın maskaralar ve bakım yapmadığın kirpiklerin yıllar geçtikçe seni terk etmiş, küsmüş görünüyor değil mi? Bunları seni üzmek için anlatmıyoruz. Gür, uzun ve kıvrık kirpiklere kavuşmanın hayal olmadığını, doğru ürünleri kullanırsan hayran olduğun kirpik görünümüne hızla kavuşacağını söylemek için geldik. Önce maskara alırken nelere dikkat etmen gerektiğinden başlayalım!

Maskara alırken öncelik tabii ki kirpiklerinin neye ihtiyacı olduğunu en doğru şekilde belirlemek

Seyrek mi? Gür mü? Uzun ve düz mü? Yoksa kısa mı? Alt tarafı kirpik dediğimizde bile ne kadar çok soru ortaya çıkıyor değil mi? Gözlerimizin koruyucusu, etkileyici bakışların olmazsa olmazı uzun, gür ve kıvrık kirpikler hiçbir zaman alt tarafı kirpik sınıfına girmeyecek kadar önemli aslında. Bu sebeple biz öncelikle kirpiklerine çok iyi bakman gerektiği taraftarıyız. Besleyici bakım gücünü deniz yosunlarından alan Kirpi Kaş & Kirpik serumunu bu düşünce ile geliştirdik. BIOENERGIZER P sayesinde kıl yapısı üzerinde uzama, gürleşme ve dökülmeyi yavaşlatma etkisi yaratan serum PANTHENOL –B VİTAMİNİ ile de yeni kıl oluşumuna destek sağlıyor. 28 gün boyunca düzenli kullanım sonucu etkili sonuç veren Kaş & Kirpik serumunu günlük bakım rutininde maskara öncesi kirpiklerine bakım uygulamak için de kullanabilirsin.

Önceliğinin kirpik bakımını ihmal etmemek olduğunun altını çizdiğimize göre maskara seçimi konusuna gelebiliriz. Silikon fırçası, simsiyah gün boyu kalıcı yapısı ve üstün kirpik uzatma yeteneğiyle Kirpi Ultra Volume maskara kirpiklerinin tüm ihtiyaçlarına cevap vermek için tasarlandı. En kısa kirpiğe kadar ulaşan fırçası ayarlanabilir volüme özelliğine sahip. Günlük makyajlarda daha hafif yoğunluk vermesi için 1-2 kat uygularken yoğun gece makyajları için 3-4 kat uygulayabilirsin. Asla topaklanmayan yapısı makyajını dilediğin yoğunlukta uygulayabilmene yardımcı olacak!